Deel uw ervaring

 • Helpt u mee de verhalenbank tot een succes te maken? Deel dan uw ervaring als patiënt, naaste, vrijwilliger of professional.

  Met uw goedkeuring zal het verhaal (anoniem) op deze website worden geplaatst. Bij toestemming kan uw ervaring worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en helpt u de zorg in de laatste levensfase te verbeteren.

  Voordat het verhaal geplaatst wordt, zal het verhaal eerst doorgelezen worden, om te voorkomen dat er onverhoopt onbedoelde dingen op de site komen te staan. Als er aanpassingen volgen dan vragen wij altijd toestemming. Heeft u uw ervaring verstuurd? Dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

  Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Dat kan! Mail dan uw naam en telefoonnummer naar info@vptz.nl en wij bellen u.

  Waar kan uw verhaal over gaan?

  Op de verhalenbank is ruimte voor alle aspecten van de laatste levensfase. Het is belangrijk dat u vertelt over uw eigen ervaring. Hoe klein of groot ook, elke ervaring is van betekenis. Het gaat om verhalen van concrete momenten die u raakten, waarover u bent blijven piekeren of waar u juist een prettig gevoel aan overhield. Om u op weg te helpen, kan u uw verhaal plaatsen binnen vier thema's

  Gouden moment Lastig moment
  Onbegrepen gedrag Overige ervaringen
     

 • (Bijvoorbeeld: Wat was er belangrijk en waarom? Wat voelde u? Wat dacht u? Welke afwegingen? Waarom is deze situatie u bijgebleven? Welke effect had dit op u?)
 • (Bijvoorbeeld: Wat was er belangrijk en waarom? Wat voelde u? Wat dacht u? Welke afwegingen? Waarom is deze situatie u bijgebleven? Welke effect had dit op u?)

 • Foto bij uw verhaal?

  Heeft u een rechtenvrije foto die waarde voor u heeft en bij het verhaal past? Dan kunt u die sturen naar info@vptz.nl on der vermelding van Levenseindeverhalen + titel verhaal.
  Hierbij geef ik toestemming dat mijn gegevens en verhaal mogen worden gebruikt voor onderzoeksdoeleinden om de zorg te verbeteren. De gegevens zullen gedurende 15 jaar bewaard blijven en anoniem verwerkt worden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.